ENTORN


Situada en un entorn privilegiat  com es el  Parc Natural del Montseny ( Reserva de la Biosfera per la UNESCO ), envoltats de boscos d´alzines, castanyers  i pins, Can Barrina no només ofereix allotjament i taula, el que oferim és una experiència única d´interecció amb la natura, gaudint dels productes de casa nostre.

 

Disposem de diferents propostes d´activitats per a colectius-families, parelles , grups i empreses en l´entorn del Parc Natural del Montseny.

 

Les activitats s´estructuren en diferents nivells de disficultat i ens permet disfrutar de l´entorn a peu, bicicleta, cavall o cotxe.

 

Tantmateix també es poden fer visites guiades per conèixer els productes i productors tradicionals del Montseny-formatges, mel, cervesa, vins,…Excursions al Parc, sendeserisme, i la possibilitat de cuidar-nos i relaxar-nos en un centre de teràpies proper.

 

Per últim, per els que vulguin una activitat més comercial i / o cultural es poden fer excursions a la Roca Village-outlet amb les principals marques-, Circuit de Montmeló, Girona, Costa Brava, Figueres, Barcelona, Montserrat etc…

 

Catalunya es un país petit que els pot oferir unes vacances que no oblidaran mai , per a tots els gustos i varietats. Així doncs, l´ Hotel Can Barrina es presenta com a punt de referència per a gaudir del descans i  la gastronomia  típica amb els millors productes .